Cătălin Ivan: Îmi voi câștiga dreptul de a fi membru PSD

111
1
Cătălin Ivan: Îmi voi câștiga dreptul de a fi membru PSD - catalinivan-1432291969.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că își va recâștiga în instanță dreptul de a fi membru PSD și de a conduce Organizația PSD Sector 1. 


"Situația mea nu se schimbă absolut deloc, în afară de faptul că sunt un caz unic în istoria partidului și a politicii din România — să fiu exclus de patru ori într-un interval de câteva luni de zile pe singurul motiv că mi-am anunțat candidatura la viitorul Congres, oricând ar fi el, pentru funcția de președinte al partidului. Eu îmi voi câștiga dreptul de a fi membru PSD și de a conduce Organizația PSD Sector 1 în instanță, pentru că deciziile luate de Victor Ponta au fost decizii abuzive, în afara Statutului și atunci, în instanță, bineînțeles că mi se va da dreptate și îmi voi recâștiga acest drept. Eu nu plec din PSD, cel care va pleca din partid și va pleca într-un mod rușinos este chiar Victor Ponta", a declarat Ivan, pentru Agerpres. 



Comentează știrea

Mazare.R
31 mai 2015
Catalin Ivan

Ma Ivane du ai dreptate,dar pana Plagiatorul,Dr.Prof,Prc,Av,Prim Ministrual Romaniei pana pleaca va baga pe toti Baroni PSD la Beciul Domnesc ca voi ati fost fraeri care lati propulsat an fruntea partidului.Si acuma jucati rolu de curve ne vinovate.Nu erai tu si cati de al de tine ca Ponta e cel mai bun din cel mai bun din toti Escroci care cal laudati,acuma e bine sa va faca Ponta fetite pe toti si sa nu miscati an front cai rupeti P--a.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3355 secunde