Cătălin Predoiu nu mai candidează la șefia PNL

144
Cătălin Predoiu nu mai candidează la șefia PNL - catalinpredoiu-1494402273.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele liberal Cătălin Predoiu a anunțat că nu mai candidează la șefia Partidului Național Liberal (PNL).


"Am informat acum câteva minute membrii BPN al PNL că am luat hotărârea să nu depun o moțiune în cadrul Congresului PNL din 17 iunie", a scris Predoiu, marți, pe Facebook.


El arată că în ultimele șase luni a efectuat un demers serios și a vizitat o mare parte dintre organizațiile PNL.


"Am înțeles că simplii membri PNL își doresc succesul partidului dobândit prin lupta politică cu PSD, își doresc profesionalism și promovarea valorilor în partid, transparență și democrație internă, europenism și bunăstare pentru români. Am înțeles în același timp că ceea ce ofer eu pentru funcția de președinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizații. Din păcate, mulți și-au fixat opțiunile prin semnătura în alb, fără ca textul vreunei moțiuni să fie redactat încă. Un om politic trebuie să fie realist, cu picioarele pe pământ. Politica este arta posibilului într-un context dat. Pentru proiectul propus de mine pentru șefia PNL, acum nu se poate!", susține Predoiu.


Liberalul precizează că va continua să militeze, ca membru al PNL, pentru valorile și proiectele cuprinse în programul de guvernare al liberalilor "Reclădirea Națională", adoptat în 2015.


El și-a anunțat în decembrie anul trecut intenția de a candida la președinția PNL la alegerile interne din iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7146 secunde