Cătălin Predoiu, potențial candidat la președinție din partea PDL

76
2
Cătălin Predoiu, potențial candidat  la președinție din partea PDL - catalinpredoiu-1376927072.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că unul dintre potențialii candidați ai partidului la alegerile prezidențiale ar putea fi Cătălin Predoiu.

Întrebat cine ar putea fi posibilul candidat pentru funcția de președinte, Vasile Blaga a avansat numele prim-vicepreședintelui PDL Cătălin Predoiu.

"Desigur, competiția în partid e deschisă, avem multă democrație în partid. Dar alegerea unui candidat care ar putea intra în competiție pentru funcția de președinte al României va fi luată abia după consultarea celor peste 300.000 de membri. Unul dintre numele spre care ne orientăm e Cătălin Predoiu, dar pot veni și alte nume în competiție", a spus Vasile Blaga.

La rândul său, Cătălin Predoiu a afirmat că-i face onoare propunerea președintelui Blaga, însă decizia va fi luată consultând toate filialele din țară.

"Abia după ce voi face un tur al filialelor mă voi putea pronunța asupra deciziei de a candida la funcția de președinte. Propunerea mă onorează, dar trebuie să am discuții și cu ceilalți membri din partid, iar în cazul în care voi candida, vă asigur că va fi o competiție corectă", a spus Cătălin Predoiu. 

Comentează știrea

Dan
20 august 2013
Ar fi culmea !

In loc de hahait sa avem un sasait,dar din aceeasi gasca. Nu,romanii nu sunt chiar asa de prosti !

Flavius
15 octombrie 2013
Reabilitare

Predoiu este varianta aleasa pentru a reabilita imaginea formatiunii politice. Indiferent daca va aparea sau nu, asa cum scrie Ciprian Stan, candidatura lui Boc, idee este aceea de refacere a imaginii partidului. In mod obiectiv, ramane daca se incearca acest lucru pe termen scurt, pentru a pregati candidatura lui Boc sau, pe termen lung, prin promovarea lui pentru alegerile prezidentiale. www.obiectiv.info/prezidentiabilul-pdl-o-gluma-de-sfarsit-de-toamna_22088.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4691 secunde