Cazinoul Constanța, oferit oficial Guvernului

673
1
Primăria Constanța a transmis în mod oficial, vineri, adrese către Guvernul României prin care arată că administrația locală este dispusă să renunțe la Cazinoul din Constanța pentru suma de 1 leu.
Potrivit declarațiilor viceprimarului Decebal Făgădau, imediat după încheierea ședinței de vineri, administrația locală a transmis către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și către Ministerul Culturii alte două scrisori. Aceste documente fac o revenire la adresele transmise anterior prin care se explică situația Cazinoului. În reveniri se menționează în mod clar că Primăria este dispusă să renunțe la Cazinou pentru suma de 1 leu.
"Primele adrese au fost o prezen-tare a situației în care am menționat că rugăm Guvernul să se implice deoarece Cazinoul a revenit la noi și arată într-o stare groaznică, iar Primăria nu are fonduri pentru reabilitare. Vineri, imediat după ședință, când am ajuns la birou în jurul orei 14.00, am transmis o revenire prin care am specificat că avem intenția de a-l transfera la unul din ministere pentru suma de 1 leu", a declarat viceprimarul Decebal Făgădau.
Referitor la propunerea făcută de către consilierul local Ovidiu Cupșa, care în timpul ședinței a menționat că Primăria ar putea să aștepte timp de două ședințe ordinare până la reintroducerea pe ordinea de zi a decizie de vânzare, Făgădau a specificat că "încă nu s-a stabilit nimic în acest sens". Viceprimarul a menționat că adresele mențio-nate au fost trimise și către Prefectura Constanța, așa cum s-a solicitat în cadrul ședinței de vineri.

Comentează știrea

qwerty
1 august 2011
Domnule Guvern,

va rugam sa mai treceti oficial in administrarea directa a statului si urmatoarele "efecte" muzicale produse de administratia locala:gardul cimitirului central,trotuarele orasului,cainii fara stapan, balariile,puricii,capusele,limbricii,stalpii de iluminat,peninsula,parcurile,tot centrul istoric, cladirea primariei,autonomia locala si capul administratiei.Capul administratiei locale il dam pe o suma modica.Primarul nu face mai mult de doi bani.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul poate fi salvat. Iată cum
Pagina a fost generata in 0.4642 secunde