Ce a pregătit Consiliul Județean pentru elevii din mediul rural

98

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța derulează numeroase programe și proiecte ce vin în întâmpinarea celor din mediul rural. 

Astfel, astăzi, debutează Programul "Spectacole pentru Copii - Constanța estival 2013" ce se află la cea de a VII-a ediție și își propune ca aproximativ 5.000 de copii și însoțitori din mediul rural și urban al județului să beneficieze de o excursie la Constanța unde vor fi desfășurate acțiuni la obiective de interes turistic.

Potrivit directorului Direcției de Coordonare Instituții Subordonate din cadrul CJC, Carmen Vasile, în săptămâna 8.07.2013- 12.07.2013 sunt așteptați 100 de copii zilnic din: Agigea - luni, Hârșova - marți, Topalu și Independența miercuri, Lumina - joi, Deleni - vineri.

Consiliul Județean Constanța organizează acest eveniment alături de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, S.C. Aqualand S.A., Fundația "Fantasio" Constanța, S.C. Telegondola Mamaia S.R.L și circul Americano Vargas.

Prin eforturile comune ale tuturor colaboratorilor, organizarea și desfășurarea programului "Spectacole pentru Copii - Constanța estival 2013" are ca scop asigurarea accesului liber al copiilor din mediul rural la următoarele obiective: Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Telegondola din stațiunea Mamaia, la parcul de distracții Aqua Magic și la circul Americano Vargas.

Consiliul Județean Constanța în calitate de organizator al evenimentului va participa, în cadrul acțiunii prin informarea tuturor primăriilor din județul Constanța de organizarea evenimentului, luarea tuturor măsurilor privind accesul copiilor și însoțitorilor la obiectivele mai sus menționate, stabilirea programului copiilor de acces liber la obiectivele din cadrul acțiunii "Spectacole pentru Copii - Constanța estival 2013".

Programul Consiliului Județean Constanța "Spectacole pentru Copii - Constanța estival 2013" este o continuare a programelor desfășurate în anii anteriori care au avut un impact deosebit în rândul copiilor din mediul rural al județului Constanța.

Coordonatorul programului este Eduard Bădilă, șef Serviciu Cultură, Protocol Organizare Evenimente din cadrul Direcției Coordonare Instituții Subordonate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.572 secunde