Ce au stabilit consilierii locali de la Medgidia în ultima ședință din mandat

202
Ce au stabilit consilierii locali de la Medgidia în ultima ședință din mandat - ceaustabilitconsilieriilamedgidi-1462468852.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali de la Medgidia s-au reunit, recent, în cadrul unei ședințe extraordinare, ultima în această formulă. 


Pe ordinea de zi, au fost patru proiecte de hotărâri. Primul punct a vizat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2016. Drept urmare, la secțiunea de funcționare, valoarea bugetului a rămas neschimbată, iar la secțiunea de dezvoltare, în buget a fost inclusă suma de 42.000 lei, pentru servicii de elaborare strategie energetică a clădirilor publice și rezidențiale în municipiul Medgidia. Proiectul a fost aprobat. 


La al doilea punct, au fost aprobate situațiile financiare pe anul 2015 ale SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia. Punctul trei a avut în vedere proiectul de aprobarea a prelungirii termenului de valabilitate privind Planul Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism pentru Municipiul Medgidia, proiect care a fost aprobat. 


Ultimul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi, privind completarea anexei nr. 5 la HCL nr.73/30.06.2011, nu a întrunit cvorumul necesar în urma votului. Proiectul avea în vedere ca SC Apollo Ecoterm SRL să aibă temeiul legal pentru a putea întreține spațiile verzi și aleile aferente acestora, vizate fiind parcurile și spațiile verzi care au făcut obiectul proiectului finanțat din fonduri europene, mai exact patru parcuri și opt spații verzi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.527 secunde