Ce cotizații lunare trebuie să plătească liberalii

127
Ce cotizații lunare trebuie să plătească liberalii - cecotizatiitrebuiesaplateasca-1404751543.jpg
Biroul Politic Național al PNL a stabilit, ieri, nivelul cotizațiilor lunare pentru aleșii liberali, în cuantum de 200 de lei pentru parlamentari și 2.000 de lei pentru europarlamentari, sumele fiind similare cu cele valabile până la congresul extraordinar al partidului.

În ședința BPN de ieri, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a venit cu propunerea privind nivelul cotizațiilor lunare pentru aleșii PNL. În cazul europarlamentarilor, a fost convenită drept cotizație lunară suma de 2.000 de lei, față de echivalentul a 500 de euro convenită în 2012.

De asemenea, în cazul parlamentarilor PNL a fost propusă și validată suma de 200 de lei, cotizație lunară, cuantum similar cu cel de până în prezent.

Totodată, conducerea PNL a decis ca circulara care vizează plata cotizației lunare să cuprindă prevederile din Statutul PNL privind sancțiunile în cazul neachitării contribuției lunare.

În urma alegerilor europarlamentare din luna mai, liberalii au rămas cu datorii totale de aproximativ un milion de euro, conform datelor raportate Autorității Electorale Permanente.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Lider PNL, găsit SPÂNZURAT
Pagina a fost generata in 0.7119 secunde