Motivele pentru care Crin Antonescu a decis să revină în cursa pentru prezidențiale

220
4
Motivele pentru care Crin Antonescu a decis să revină în cursa pentru prezidențiale - motivelepentrucarecrinantonescul-1404751377.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a explicat, ieri, de ce a decis să revină în cursa pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

El a spus că atât retragerea, cât și revenirea sa în cursa pentru Cotroceni nu au avut legătură cu negocierile cu PDL pentru unificarea dreptei.

"Și anunțul meu de retragere și revenirea mea nu au nicio legătură cu PDL. Nu a fost vorba de nicio altă sugestie, de niciun element din afara PNL. Am avut impresia că, în PNL, părerile sunt împărțite. Am constatat că domnul Klaus Iohannis nu mai respinge...pentru că și domnia sa spusese că nu pune problema candidaturii la președinție. Văzând că ia în considerare și domnia sa, am făcut acest pas, să vedem dacă rapid se cristalizează o formulă în PNL și mai departe", a spus fostul președinte al Partidului Național Liberal.

Totodată, Crin Antonescu a menționat că, un alt motiv pentru care a decis să revină în lupta pentru funcția supremă în stat a fost convingerea foarte puternică a unor oameni din PNL că el ar fi cel mai nimerit candidat pentru Președinția României. 

Comentează știrea

Varza cu carne
8 iulie 2014
Acum da, maine nu, dar poimaine da...

Daca ajunge asta la putere asa va conduce si Romania: azi promit ceva, maine revin, poimaine revin inca o data...LASA-NEEEE, LASA-NEEEE !!!!!!!!!

c. neagoe
8 iulie 2014
presedinte

Bine ca a revenit , sa avem cu cine vota ; Curat , liber , nesantajabil ,patriot , are aliura de presedinte , care pe mine ma reprezinta .

lucia
11 august 2014
alegeri

Daaaa!!!! sa revina crin antonescu sa avem pe cine alege pentru ca nu are ,,bube de halapeala "ca urmare a pozitiei politice si va echilibra ,,birurile"populatiei catre stat

Ioana
11 august 2014
Alegeri prezidentiale

Da, trebuie sa revina Crin Antonescu, pentru a avea pe cine alege presedinte al Romaniei

Răspuns la: presedinte
Adăugat de : c. neagoe, 8 iulie 2014
Bine ca a revenit , sa avem cu cine vota ; Curat , liber , nesantajabil ,patriot , are aliura de presedinte , care pe mine ma reprezinta .

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iulie 2014
Stire din Politică-Administrație : Sorin Oprescu vrea la Cotroceni
Pagina a fost generata in 0.6855 secunde