Victor Ponta:

"Sunt convins că Dragnea mă ajută să câștig prezidențialele"

96
1

Articole de la același autor

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că este convins că Liviu Dragnea, ca șef de campanie, îl va ajuta să câștige prezidențialele după care, în calitate de președinte executiv, va trebui să asigure conducerea PSD până la Congres, fiind problema acestuia dacă va candida în Congres.

"Sunt convins că Liviu Dragnea, ca șef de campanie, mă va ajuta și ne va ajuta să câștigăm alegerile prezidențiale după care, fiind președinte executiv, trebuie să asigure conducerea partidului până la Congres", a spus Ponta.

El a arătat că e problema lui Dragnea dacă va candida la Congres.

"Și, la Congres, dacă va candida e deja problema domniei sale și nu trebuie să-l pun eu președinte, pot să-l pună colegii mei", a mai spus Ponta.

La rândul său, Dragnea a precizat, întrebat dacă are de gând să candideze la președinția PSD sau dacă vizează postul de premier, că după ce Victor Ponta va fi președintele României și până la Congres este timp destul pentru fiecare să se autopromoveze în partid.

"Acum avem președintele partidului, care este Victor Ponta, avem prim-ministru, care este Victor Ponta. După ce Victor Ponta va fi președintele României, avem timp suficient până la Congres pentru fiecare să-și facă campanie în partid, să se organizeze, să se autopromoveze", a arătat Dragnea. 

Comentează știrea

admirator
5 iulie 2014
sigur,

daor asa va scapa de tine din partid si va putea sa-ti ia locul...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6986 secunde