Ce inițiative legislative va depune deputatul PMP Florin Gheorghe

275
1
Ce inițiative legislative va depune deputatul PMP Florin Gheorghe - ceinitiativevadepunefloringheorg-1400516111.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Partidului Mișcarea Populară Florin Gheorghe a anunțat intenția de a depune mai multe inițiative legislative, până la încheierea sesiunii parlamentare curente.

"De când a preluat Victor Ponta guvernarea, Parlamentul nu este decât remorca Guvernului. Majoritatea din jurul PSD nu face decât să aprobe obedientă și inertă sutele de ordonanțe visate de Victor Ponta și tehnoredactate de Dan Șova. Orice inițiativă în interesul româ-nilor este respinsă din start, doar pentru că nu a fost scrisă de Victor Ponta. Așa s-a întâmplat și cu unele inițiative depuse de mine, care, deși au fost apreciate de societatea civilă, au fost respinse pe motiv că nu sunt de la PSD", a declarat Florin Gheorghe.

El a adăugat că, în ciuda acestor probleme, intenționează să depună alte inițiative în sensul modernizării statului român și în scopul sprijinirii mediului de afaceri.

Parlamentarul constănțean a spus că o primă inițiativă propune modificarea regimului redevențelor din exploatarea resurselor naționale din România, care să fixeze clar și transparent algoritmul de calcul al nivelului redevențelor, dar și destinația precisă a acestora - într-un fond național de investiții, administrat public-privat - în scopul finanțării modernizării infrastructurii naționale.

Totodată, deputatul Florin Gheorghe a precizat că o altă inițiativă se referă la stimularea învățământului profesional organizat de către companii, ca formă de calificare cerută de piața muncii, în baza unui contract, angajatul fiind remunerat de către companie și sprijinit fiscal pentru contribuții de către statul român.

"Intenționez, de asemenea, depunerea unei inițiative care să modifice regimul achizițiilor publice din România, în sensul creșterii graduale, pe baza unui calendar precis, a procentului achizițiilor publice derulate în mod transparent prin licitațiile electronice și în vederea stimulării achizițiilor de produse din spațiul comunitar. Anticipez încă de pe acum faptul că Victor Ponta se va enerva tare pentru că inițiativele mele propun stoparea risipei banilor publici, însă, cu toate acestea, le voi depune în Parlament până cel târziu la finalul lunii iunie", a declarat deputatul constănțean Florin Gheorghe. 

Comentează știrea

eu
21 mai 2014
din popor

.... dar cand ati fost in PDL .. la guvernare .... ce proiecte marete ati avut pentru romani? doar ne-ati jecmanit ....si asa sunteti si acum.... tot o apa si-un pamant ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5114 secunde