Ce pregătește Primăria Constanța pentru pensionari de 1 Decembrie

468
2
Ce pregătește Primăria Constanța pentru pensionari de 1 Decembrie - primariaconstanta-1448301356.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța împreună cu Consiliul Local organizează un eveniment dedicat zilei de 1 Decembrie - "Ziua Națională a României". Astfel, pensionarii pot participa la picnicurile amenajate special pentru ei, marți, 1 decembrie, de la ora 11.00.

Locațiile unde se vor organiza aceste picnicuri sunt la Far, în zona fântânii arteziene, Zona CET, la pavilionul de vară pentru pensionari, Parcul Tomis II, Parcul Tăbăcăriei - interior Țara Piticilor și Casa de Cultură, la pavilionul de vară pentru pensionari.

Cei prezenți vor fi serviți cu fasole cu cârnați, vin și băuturi răcoritoare și vor urmări programe artistice susținute de formații de muzică populară.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Ziua Nationala
24 noiembrie 2015
Oda Saraciei

Dezgustator,primitiv,medieval.Numai un PSD poate sa sarbatoreasca asa ceva.Astea sunt oasele aruncate de la masa imbuibatilor postdecembristi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3259 secunde