Ce se mai aude despre referendumul de la Mangalia

356
2
Judecătorii Tribunalului Constanța au respins, ieri, ca nefondată acțiunea pre-fectului Constanței, Bogdan Huțucă, împotriva organi-zării referendumului de la Mangalia privind rezilierea contractului cu societatea de termoficare Callatis Therm.  Menționăm că decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin recurs. 
Tot ieri, în jurul orei 12.00, reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție Mangalia s-au reunit în ședință pentru a discuta cererea Primăriei Mangalia privind tipărirea buletinelor de vot necesare organizării referendumului. Astfel, întrucât hotărârea dată de instanță, ieri, nu este irevocabilă și nici executorie, BEC a decis să respingă cererea făcută de administrația locală. 
În această situație, referendumul primarului în funcție, Claudiu Tusac, rămâne blocat, fără șanse prea mari de a se desfășura, cum și-a dorit pesedistul, chiar în ziua alegerilor locale.




Comentează știrea

Andra
7 iunie 2012
Sa scapam de Tusac!

E clar ca mafiotul Tusac NU trebuie sa mai castige un mandat la primarie, cateva lucruri a facut si el si pe-acelea in campanie doar ca sa mai castige niste voturi. Tusac va frauda alegerile, iesiti la vot duminica si haideti sa scapam de criminal!

eu
9 iunie 2012
nu tusac

Pe vremea lui Tusac am cunoscut ce inseamna frica- frica de caini, frica de interlopi, frica de un alt an de frig in casa. M-am saturat de rosu, vreau altceva- votez Radu Cristian!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.395 secunde