Ce spun liberalii constănțeni despre viziunea USL asupra energiei

282
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a emis, vineri, un comunicat cu privire la situația sectorului energetic și modul în care acesta ar putea contribui la modernizarea economiei românești.
Potrivit Viziunii USL privind Energia, lansată, vineri, la Târgu Jiu, sub sloganul "Energia, motor al creșterii economice - România, pol energetic regional", prioritățile uniunii în domeniul energetic sunt: atragerea de investiții, crearea de locuri de muncă și protejarea consumatorilor, prin acces egal la produsele energetice și prin respectarea principiului transparenței.
Îndeplinirea obiectivelor prevăzute în Strategia energetică a USL necesită un volum important de investiții estimat, până în 2020, la peste 30 de miliarde euro. Un rol important revine sectorului privat, care dispune nu doar de resursele financiare, dar și de avansul tehnologic. Programul energetic al USL își asumă rezolvarea vechilor și gravelor probleme ale sectorului energetic românesc. Potrivit viziunii lansate vineri, clasa politică românească trebuie să își asume un nou proiect economic național, pe termen mediu și lung, centrat pe două componente: infrastructură și competitivitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, exclus din PSD
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ședință decisivă pentru Geoană
Pagina a fost generata in 1.5197 secunde