Ce spun Ponta și Antonescu despre faptul că Ludovic Orban a fost huiduit în Piața Universității

418
Ce spun Ponta și Antonescu despre faptul că Ludovic Orban a fost huiduit în Piața Universității - orban20l-1326883382.jpg
Președintele PSD, Victor Ponta, și președintele PNL, Crin Antonescu, au declarat, astăzi, despre faptul că Ludovic Orban a fost huiduit, marți seară, la Universitate, este un semnal pentru acesta, nu pentru politicieni, gestul acestuia de a merge în mijlocul protestatarilor fiind neinspirat.

"Nu e un semnal de alarmă pentru politicieni, ci pentru domnul Orban, care, din păcate, rămâne încă în zona mult prea tinerească care cred că nu i se mai potrivește", a spus Ponta.

"Eu cred că a fost un gest neinspirat din partea lui Ludovic Orban. Dar până la urmă e un episod destul de nesemnificativ de vreme ce s-a terminat cu bine. Dacă cei care au de tras învățăminte din asta - trag, e foarte bine. Dacă nu, nu", a spus și Antonescu.

El a arătat că orice om politic trebuie să-și asume riscul și curajul de a fi și huiduit.

"Orice om politic trebuie să-și asume riscul și curajul de a fi și huiduit, dacă suntem în democrație. Dacă suntem în Coreea de Nord, ne aplaudă toți. Oamenii au dreptul la opțiuni. Există destui oameni care sunt împotriva actualie puteri, dar nu au neapărat ca opțiuni USL. Este dreptul lor să aibă orice opțiune", a spus Antonescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu vine la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1135 secunde