Ce spune ministrul Igaș despre restructurările din MAI

721
Ce spune ministrul Igaș despre restructurările din MAI - traianigas25027900-1318951645.jpg
Procesul de restructurare în Ministerul Administrației și Internelor s-a încheiat, a declarat, astăzi, ministrul Traian Igaș, la finalul întâlnirii cu membrii Comisiei de apărare din Camera Deputaților.

"Am prezentat astăzi în Comisia de apărare numărul de angajați rezultat în urma restructurării. Noi, practic, am finalizat acest proces de restructurare. Începând din acest moment avem în structurile Ministerului Administrației și Internelor un număr de 131.645 de angajați și cu acest număr de angajați vom intra și în 2012", a spus Traian Igaș.

Ministrul Administrației și Internelor a făcut o prezentare generală a celorlalte teme abordate în cadrul întâlnirii cu deputații din Comisia de apărare.

"A fost o întâlnire de aproximativ trei ore în care am discutat lucruri importante despre activitatea ministerului Administrației și Internelor, au fost foarte multe întrebări la care am răspuns, au fost discuții cu toți membrii comisiei. Cred că au fost lămurite foarte multe aspecte pentru că, aici, în comisia de specialitate noi trebuie să avem discuții pe tot ceea ce ministerul își propune în activitatea imediat următoare. Practic, această comisie este comisia cu care noi putem să ne ducem la bun sfârșit ceea ce am început din punct de vedere legislativ", a declarat Traian Igaș.

Întrebat de presă dacă, procedural vorbind, legislația privind reorganizarea administrativ-teritorială a României mai poate fi adoptată și aplicată în 2011, Igaș a spus că timp, categoric, mai există în acest an. "Totul e să avem voință politică. Dacă vom avea și voință politică, cu siguranță vom reuși să implementăm acest lucru", a mai declarat ministrul Administrației și Internelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Corina Martin despre divorț
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Noi disponibilizări la Județean
Pagina a fost generata in 0.9552 secunde