Ce spune Predoiu despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale

55
Ce spune Predoiu despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale - predoiu-1380876250.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, consideră că este prematur să spună dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale de anul viitor.




"Am fost concentrat, până în prezent, pe lansarea acestui guvern-alternativă, care funcționează bine, avem ședințe săptămânale, lansăm deja teme de dezbatere. Este foarte adevărat că am observat și există o discuție în partid pe un subiect legat de această temă, dar nu sunt în măsură să vă anunț acum o astfel de decizie. Este prematur să dau un răspuns", a spus Predoiu, care este "premier" în guvernul-alternativă al PDL. 


El a adăugat că sunt foarte multe persoane în partid care ar putea intra în cursa prezidențială. "Nu vreau să nominalizeze, nu vreau să nedreptățesc pe vreunul dintre ei, dar sunt foarte ușor de văzut, sunt oameni care au făcut ceva în guvern, au făcut ceva în partid, care au făcut ceva cu adevărat în viața publică, dincolo de vorbe", a precizat liderul PDL, citat de Agerpres. 


Întrebat dacă Emil Boc este o variantă, Predoiu a răspuns: "Poate fi. Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a făcut multe în guvern și în partid. În acest moment nu e un subiect pentru mine".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2906 secunde