Ce spune premierul despre o eventuală venire a USL la putere

391
1
Ce spune premierul despre o eventuală venire a USL la putere - 1308136493emilboc1317474208-1317556705.jpg

Premierul Emil Boc le-a spus, astăzi, democrat-liberalilor că ar fi periculoasă venirea USL la putere, deoarece cu un deficit de 5% pe care îl propun ar compromite "viitorul economic" al țării.


"Care ar fi fost soarta României dacă nu recurgeam la măsurile din 2010? Unii ne spun că am fi avut un deficit de 14%, în comparație cu 4 % cât este astăzi. Vă spun un lucru pe care mi-l asum, România era în colaps economic", le-a spus Emil Boc democrat-liberalilor veniți la București la ședința de constituire a Comisiei de Muncă și Protecție Socială a partidului.


"Dacă opoziția ar ajunge, Doamne ferește la putere, practic ar compromite viitorul economic al țării pentru că ar presupune o creștere a deficitului bugetar de 5%. Credeți că cineva în lumea asta finanțează asemenea deficite când toate țările coboară deficitele pentru a putea să-și asigure finanțarea și să reducă gradul de îndatorare?", a completat  Boc, afirmând că actuala Opoziția a mărit nejustificat  salariile, pensiile și ajutoarele sociale în anul 2008.


Comentează știrea

nostradamus
2 octombrie 2011
MULTI

si , din pacate, asa va fi. Umilinta Social Liberala va castiga pt ca asa cum se stie din istorie romanii sunt prosti si multi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4284 secunde