Ce spune premierul Emil Boc după întâlnirea cu oficialii FMI

509
Ce spune premierul Emil Boc după întâlnirea cu oficialii FMI - jeffreyfrankssiemilboc-1320255999.jpg
Premierul Emil Boc i-a asigurat pe oficialii Fondului Monetar Internațional (FMI), în întâlnirea organizată, în această seară, la Guvern, că Executivul va pregăti pentru anul viitor un proiect de buget "de vreme rea", pentru a se asigura că România nu va intra "în furtună".

"Pentru 2012, vom pregăti un buget de stat de vreme rea și, în cazul în care vremea va fi mai bună, va fi mai bună pentru toți. Deci, este mai bine să prevenim răul și să consolidăm stabilitatea noastră macroeconomică", a spus Boc oficialilor FMI.

La rândul său, șeful delegației Fondului Monetar Internațional la București, Jeffrey Franks, a arătat că actualul context economic internațional este unul "de furtună", dar că România este mai bine pregătită decât în urmă cu doi ani.

O misiune comună a FMI, Comisiei Europene și a Băncii Mondiale se află în România, în perioada 25 octombrie - 7 noiembrie, pentru a treia evaluare a acordului stand-by, cele mai importante teme de discuție cu autoritățile române vizând construcția bugetului pe anul viitor și reforma companiilor de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7255 secunde