Ce surprize sunt pregătite pentru astăzi la Zilele Municipiului Medgidia

247
1
În cadrul programului prilejuit de Zilele Municipiului Medgidia, copiii din localitate pot participa, astăzi, la un concurs de cross la ora 10.00, cu plecare din fața Casei de Cultură "I. N. Roman" și o întrecere de ciclism (ora 11.00 - Piațeta Decebal). 


După-amiază, de la ora 17.00, medgidienii sunt invitați la festivitatea de deschidere a Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel", ediția I, ce se desfășoară, în perioada 31 august - 2 septembrie, la Casa Armatei, și este organizat de Primăria Municipiului Medgidia și Garnizoana Medgidia - Cercul Militar. 


În cursul zilei de astăzi, se vor juca comediile "Rămășagul", în interpretarea trupei "Thetis" a Cercului Militar Medgidia, și "Crimă pe palier", interpretată de Teatrul din Mediaș. Seara se încheie cu un spectacol de divertisment al formațiilor și soliștilor din Medgidia și Cernavodă, ce va avea loc în Piațeta Decebal, începând cu ora 18.00. 


Cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Municipiului Medgidia are loc în perioada 29 august - 2 septembrie.


Comentează știrea

christian louboutin bianca 120
28 februarie 2014
christian louboutin bianca 120

christian louboutin josefa 120 platform sandals Stiri Politică : Ce surprize sunt pregătite pentru astăzi la Zilele Municipiului Medgidia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bianca 120 http://gynaecancer.com/images/christian-louboutin-wedges.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde