Centru de tineret pentru locuitorii din comuna Corbu

243
Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța au lansat un anunț de licitație pentru contractarea echipei care se va ocupa de reabilitarea și extinderea unei clădiri din localitatea Corbu. 

Scopul acestei acțiuni este acela de a transforma construcția într-un Centru de Tineret modern menit să le ofere copiilor și adolescenților din localitate o completare la informația pe care aceștia o primesc în școli. Tot aici, tinerii vor avea un loc de întâlnire, loc în care vor putea dezvolta proiecte artistice, educaționale, dar și cu caracter social. 

Centrul se va întinde pe o suprafață de 682 de metri pătrați și va deservi cei aproximativ 2.000 de tineri din localitate. Clădirea va fi dotată cu 16 calculatoare, patru laptopuri, un videoproiector, un ecran de proiecții, un sistem audio, două mese pentru tenis de masă, șase mese de șah, table, rummy, table albe magnetice, șevalete pentru pictură, panouri rotative de prezentare, precum și alte obiecte de mobilier. Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, iar cea de construcție de șase luni de la data implementării contractului. 

Întreg proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 -2013 și are o valoare de 2.605.556,29 lei, din care 2.011.512,38 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă solicitată, suma de 104.113,95 lei reprezintă contribuția proprie a beneficiarului, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, iar suma de 489.929,96 lei reprezintă TVA. 

Valoarea contractului pentru partea de construcție este de 1.555.326 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2136 secunde