Cererea de reexaminare privind Statutul aleșilor va fi dezbătută în plenul comun pe 7 februarie

197
Cererea de reexaminare privind Statutul aleșilor va fi dezbătută în plenul comun pe 7 februarie - salaplenului1359892789-1360063580.jpg

Articole de la același autor

Cererea de reexaminare privind Statutul deputatului și al senatorului, transmisă Parlamentului de către președintele Traian Băsescu, va fi dezbătută în plenul reunit pe 7 februarie, a precizat, astăzi, secretarul Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea.


Potrivit Agerpres, în următoarele două zile Comisia de Statut a Parlamentului se va reuni pentru a întocmi raportul. 
"Bugetul și Regulamentul sunt două subiecte care nu interferează în mod negativ. Pe data de 7 februarie, probabil, vom dezbate și acea solicitare de reexaminare a președintelui, iar bugetul nu va fi adoptat până pe 7 februarie. Comisia de Statut va lucra, probabil astăzi sau mâine (n.r. - marți sau miercuri), întocmește raportul. Nu este o lucrare amplă care trebuie făcută, ci discutate doar articolele care au fost retrimise, deci Camera și Senatul împreună vor decide dacă acceptă propunerea președintelui sau nu. În cazul în care votul este pozitiv pentru amendamente, ele vor fi atașate la lege, dacă votul este negativ legea pleacă așa cum a fost trimisă la președinte", a declarat Nicolicea, după ședința Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7833 secunde