CExN al PSD se întrunește pentru a valida candidaturile la funcțiile de conducere

85
CExN al PSD se întrunește pentru a valida candidaturile la funcțiile de conducere - dragneavreatotpsd-1444907723.jpg
Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat se întrunește vineri pentru a valida candidaturile la funcțiile de conducere ale formațiunii, dar și ca să pună la punct ultimele detalii pentru Congresul extraordinar de duminică. Pentru funcțiile de vicepreședinți și președinte executiv se pot depune candidaturi până vineri, la ora 12,00, urmând ca la ora 14,00 CExN să le valideze pe cele care îndeplinesc condițiile necesare. Alegerile efective pentru conducerea PSD vor avea loc la Congresul extraordinar din 18 octombrie.

Potrivit președintelui PSD, Liviu Dragnea, Biroul Permanent Național va avea de acum înainte 14 funcții de vicepreședinți, din care patru revin Organizației de Femei, o funcție de președinte executiv și patru de secretari executivi.

Tot ca o noutate este prevederea din Regulamentul PSD potrivit căreia președinții de organizații județene nu mai pot fi și vicepreședinți de partid.

Până acum și-au anunțat intenția de a-și depune candidaturile Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv, precum și Gabriela Firea și Olguța Vasilescu pentru funcțiile de vicepreședinte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde