Președinții locali ai PSD, aleși de toți membrii organizațiilor

108
Președinții locali ai PSD, aleși de toți membrii organizațiilor - cepropunereareliviudragnea3-1444664808.jpg

Articole de la același autor

Noul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că va propune ca în Statut să se introducă o prevedere potrivit căreia președinții de organizație să fie aleși de toți membrii organizației respective, așa cum președintele partidului este ales de toți membrii.
"În ședința Comitetului Executiv Național vom stabili care sunt funcțiile pentru care colegii mei pot să-și depună candidaturile, respectiv președinte executiv, vice-președinți și celelalte funcții. Sper ca la Congres să fie o competiție corectă, sper ca după Congres tot partidul să înceapă să se organizeze pentru alegerile locale. Voi propune colegilor mei ca în noul Statut, așa cum președintele partidului este ales de către toți membrii din țară, fiecare președinte de organizație să fie ales de toți membrii din organizație", a spus Liviu Dragnea. 


El a adăugat că va propune, de asemenea, colegilor din CExN să fie de acord ca pentru alegerile locale lista de consilieri locali să fie validată sau invalidată de către cetățeni printr-o consultare populară largă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4504 secunde