Cezar Preda îi critică pe miniștrii care vor "capul" lui Boc

409
1

Articole de la același autor

Vicepreședintele PDL Cezar Preda crede că este "ieșită din comun" poziția unor miniștri care cer "capul" premierului Boc și nu consideră oportună schimbarea șefului Executivului cu un tehnocrat, susținând, într-o declarație, că discuțiile privind reformarea PDL ar trebui purtate în interiorul partidului, iar nu în public.
Vicepreședintele PDL a spus că numai un partid majoritar decide momentul și modalitatea de a face schimbări în interiorul Cabinetului și a subliniat că în nici un caz nu trebuie găsit un premier tehnocrat într-un asemenea moment.
"Nu se predă ștafeta la mijlocul drumului", a punctat Preda.
Preda a declarat că el nu trebuie să-și aleagă momentele în care îl susține pe Boc și Cabinetul său ghidându-se după sugestiile șefului statului. "Eu am un prim-ministru, am un Guvern pe care-l susțin și cu asta merg înainte în reforma statului", a mai spus democrat-liberalul.

Comentează știrea

10 Things to Consider While Buying an Event Tent
11 martie 2015
10 Things to Consider While Buying an Event Tent

I covered them with plastic sheets and duct tape. 10 Things to Consider While Buying an Event Tent http://www.eventtentsforsales.com/10-things-consider-buying-event-tent.html

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7242 secunde