CS Dino se pregătește să aniverseze doi ani de la înființare

Invitație la dans

914
Invitație la dans - 15c15ec94e3cc4188bef407f1fef4f98.jpg
Au trecut doi ani de la înființarea Clubului Sportiv Dino Constanța, iar momentul va fi marcat în cadrul unui super-spectacol de dans, ce va fi organizat, în data de 5 martie, la Palatul Copiilor.

La doi ani de la înființare, CS Dino a promovat progresiv, în prezent având în componența sa un antrenor gradul IV de dans sportiv, un instructor de dans sportiv, doi instructori de street dance, un instructor de balet și dans modern, toți având o experiență vastă în domeniu. Și-au creat, mai întâi, carieră de dansatori cu rezultate foarte bune și au devenit apoi antrenori sau instructori, pregătind perechi pentru performanță și obținând rezultate deosebite cu dansatorii pe care îi instruiesc.
Spectaculozitatea evenimentului de la Palatul Copiilor constă în diversitatea dansurilor prezentate în acest spectacol, de la dansurile standard, precum vals, quickstep ori tango, la cele latino, precum cha cha, samba, rumba, salsa, bachata, până la cele moderne, precum break dance, street dance, hip hop și până la balet.
"Spectacolul este realizat de copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, dar munca și perseverența lor vor evidenția profesionalismul dobândit la clubul nostru. În acest cadru festiv, îi vom premia pe cei care au avut rezultate deosebite, așa cum am făcut-o de fiecare dată, stimulându-i cu recompensa cuvenită. De data aceasta, ne va sprijini Valeriu Sandu, administratorul unui atelier de încălțăminte la comandă, care a oferit câte o pereche de pantofi de dans pentru perechea clasată pe cel mai bun loc la concursul național Cupa București-Dance Impact", respectiv locul cinci", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Dino, Sever Vuap.
Grupe participante la spectacol: Liceul "Lucian Blaga" - trei grupe de dans sportiv; Școala "Aurel Vlaicu" - o grupă de dans sportiv; Școala "Dimitrie Cantemir" - două grupe de dans sportiv; Școala "Anghel Saligny" - trei grupe de street dance; Școala "George Enescu" Năvodari - două grupe de dans sportiv; SNC (Alina Radu) - două grupe de dans modern și balet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Capul sus, privirea înainte!"
Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Stelele magice
Pagina a fost generata in 0.918 secunde