Cezar Preda o acuză pe Udrea de duplicitate în relația cu PDL

92
Vicepreședintele PDL Cezar Preda susține că gestul Elenei Udrea de a anunța înscrierea Mișcării Populare ca partid politic a fost total lipsit de fair play, eleganță și altruism față de PDL și îi cere colegei sale de partid să iasă din această duplicitate.

"Primul om care a făcut anunțul privind înscrierea Mișcării Populare la Tribunal a fost colega mea Elena Udrea, de ce a făcut-o, cum a făcut-o, dânsa știe mai bine. În orice caz este total lipsit de fair play, eleganță și altruism față de PDL să faci un asemenea anunț și cu ipocrizia de rigoare că sunt surori, născute una după alta", a declarat deputatul Cezar Preda.

Vicepreședintele PDL cere Elenei Udrea să lase la o parte duplicitatea, iar celor care fac parte din construcția de la Cotroceni să înceteze atacurile la adresa PDL.

"Elena Udrea ar trebui să iasă din această duplicitate. De fiecare dată când construcția de la Cotroceni este criticată de membrii PDL, ca o haită se reped asupra acelei persoane, ca și cum n-ar avea voie să critice sau să spună lucruri despre această construcție", a mai spus Cezar Preda.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5813 secunde