Concurs Chiriță investește trei milioane de lei în trei centre sociale

351

Articole de la același autor

Suplimentarea bugetului local Hârșova printr-o Hotărâre de Guvern de la sfârșitul anului trecut a adus în pușculița orașului dobrogean nu mai puțin de trei milioane de lei. Despre acești bani, primarul Ionel Chiriță declara că vor fi utilizați pentru trei proiecte sociale.
Astfel, la mai bine de două luni de la suplimentarea bugetului local, primarul Chiriță se laudă cu stadiul avansat al lucrărilor: "În ceea ce privește centrul permanent pentru persoane în vârstă, lucrările la șarpantă, la acoperiș au fost finalizate. Clădirea va avea o capacitate de găzduire de 20 de persoane, adică acei vârstnici care se confruntă cu cele mai grave probleme".
Totodată, primarul din Hârșova a precizat că lucrările la centrul de consiliere pentru persoanele abuzate și victime ale violenței în familie se află, pentru moment, în stadiul de construcție a etajului I, în timp ce acelea ale centrului pentru copii au marcat, de curând finalizarea fundației.
Potrivit declarațiilor lui Chiriță, "nu se poate vorbi încă despre o suplimentare a acestui buget cu banii, e drept, mai puțini, de la primăria Hârșova".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0498 secunde