Cinci milioane de pensii vor fi recalculate în România. „Plec de la Constanţa încrezătoare!”

201

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat joi că procesul de evaluare şi recalculare a pensiilor a fost deja analizat. Turcan s-a aflat în vizită de lucru la Constanţa, acolo unde a mers la Casa de Pensii pentru a discuta problema recalculării a cinci milioane de pensii.

Mai mult decât atât, ministrul Muncii a pomenit şi de un soft care va fi lansat şi care va conţine toate datele necesare pentru recalcularea celor cinci milioane de pensii.

„Am analizat procesul de evaluare a pensiilor pe care l-am demarat în perspectiva recalculării. Am aflat şi câteva informaţii încurajatoare şi anume că softul în baza căruia vom colecta aceste date pentru evaluarea dosarelor de pensii este aproape gata. Am făcut o simulare şi cel mai probabil săptămâna viitoare vom lansa acest soft care va include toate datele necesare cu cele cinci milioane de pensii din România pentru a le duce la recalculare. După discuţiile cu reprezentanţii Casei de Pensii din Constanţa pot să spun că sunt încrezătoare în ceea ce priveşte derularea acestui proces unic în România de evaluare şi recalculare a 5 milioane de pensii” , a declarat Raluca Turcan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4557 secunde