Cine primește cartofi în Năvodari de la Matei

582
Cine primește cartofi  în Năvodari de la Matei - distribuirecartofinavodari-1318003454.jpg
La Năvodari, de miercuri, a început distribuirea produselor agroalimentare, un proiect inițiat de primarul orașului, Nicolae Matei și destinat locuitorilor cu posibilități financiare reduse, celor care sunt încadrați într-un grad de handicap și pensionarilor care primesc lunar de la stat mai puțini bani. Matei vine, astfel, în sprijinul persoanelor cu probleme financiare și le oferă înainte de sezonul rece drept ajutor cartofi în valoare de 20 lei / persoană.

"Poate pentru unii nu reprezintă nimic nici suma de bani despre care discutăm și nici kilogramele de cartofi pe care Primăria Năvodari le oferă în aceste zile persoanelor cu venituri reduse și celor încadrate într-un grad de handicap, dar, vă spun că am văzut, astăzi, oameni care știu să primească puțin și să ofere atâta mulțumire cum nu vă imaginați. Demersul nostru este, dacă vreți, o modalitate de a-i ajuta să nu se mai gândească la faptul că trebuie pentru două luni, măcar, să cumpere și cartofi; mai ales acum când toate se scumpesc, iarna bate la ușă, iar economia națională nu dă semne că și-ar reveni. De altfel, vă reamintesc că proiectul meu ca și primar al Năvodariului vine în sprijinul oamenilor și vă asigur că vor mai exista și alte campanii de acest fel", declară primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, la finalul primei zile din cadrul acestui proiect local.

Reamintim că cei interesați că distribuirea se va face în perioada 05 – 14 octombrie, după următorul program:  luni - miercuri - 09.00 - 15.00, joi - 09.00 - 17.00, vineri - 09.00 – 13.00.Toti cei care se încadrează în prevederile legale sunt așteptați să-și ridice produsele de la Cantina Liceului "Lazăr Edeleanu" din localitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Social : Fără curent electric
Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Social : Năvodari, fără curent electric
Pagina a fost generata in 3.6199 secunde