Campionatul Național de rugby în 7 - Divizia A

CS Năvodari, "placată" doar de Olimpia

1124
CS Năvodari,
Echipa CS Năvodari s-a clasat pe locul doi la cea de-a treia etapă a Campionatului Național de rugby în 7 - Divizia A, rundă găzduită de stadionul Olimpia din București.
În grupă, formația dobrogeană a contabilizat trei victorii (24-14 cu Metrorex București, 33-0 cu Jandarmeria București, 24-0 cu Callatis Mangalia) și o înfrângere (5-28 cu Olimpia), iar în semifinala pentru locurile1-4, a trecut, cu scorul de 21-7, de CSM Sibiu. În marea finală, CS Năvodari a dat din nou piept cu Olimpia, pierzând de data aceasta cu 0-38.
Pentru CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu și Cristian Husea), au jucat: Cristian Grigore (cpt.), Daniel Lupu, Marius Prodan, Mihai Lupașcu, Alexandru Trandafir, Cosmin Croitoriu, Ștefan Iutu, Constantin Trifan, Augustin Iorga, Alexandru Cojocaru, Cosmin Averiti, Vasile Radu.
În clasamentul general, după trei etape, CS Năvodari se află pe locul trei; lideră este Grivița București, secondată de Olimpia București.
Meciurile etapei viitoare (sâmbătă, 8 octombrie) se vor desfășura tot la București, pe terenul Grivița, obiectivul formației din Năvodari fiind clasarea cel puțin pe locul trei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4424 secunde