Dueluri la București și Satu Mare pentru scrimerii constănțeni

476
La București, sunt programate a se desfășura, în zilele de 6 și 7 octombrie, Campionatele Naționale de floretă - speranțe. În întrecerea masculină, CS Farul Constanța trimite cinci sportivi: Ionuț Bol-boașe, Sorin Ștefănescu, Robert Marchidan, Daniel Filip și Ale-xandru Stan, aceștia fiind pregătiți de antrenorul Horia Gheorghe.
Tot la București, se desfășoară, pe 8 și 9 octombrie, întrecerea feminină a Campionatelor Naționale de floretă - speranțe. De la CS Farul participă patru sportive: Mihaela Spătaru, Adina Rusu, Andreea Chiriță, Raluca Văcărașu, antrenorul acestora fiind tot Horia Gheorghe.
În ceea ce privește arbitrul com-petiției, acesta este Mihai Echimenco.
În afara Ralucăi Văcărașu, care este din Constanța, ceilalți sportivi sunt din Cumpăna. "Toți sportivii se pregătesc la sala din Cumpăna, având sprijinul Primăriei Cumpăna, cu care CS Farul are o colaborare foarte bună", a declarat expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu.

La Satu Mare, au loc, în perioada 6-7 octombrie, Campionatele Naționale de spadă - speranțe - masculin. De la CS Farul, partici-pă Gleb Nistor, care este pregătit de antrenoarea Mihaela Ion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde