Cine vrea să ajungă la Primăria Cernavodă. Liviu Negoiță, validat candidat al PNL

948
Cine vrea să ajungă la Primăria Cernavodă. Liviu Negoiță, validat candidat al PNL - cinevreasaajungalaprimariacernav-1459449524.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Local al Organizației Cernavodă a Partidului Național Liberal a decis cu unanimitate de voturi validarea lui Liviu Negoiță în funcția de președinte interimar al PNL Cernavodă, precum și desemnarea acestuia drept candidat la funcția de primar în alegerile locale din luna iunie. 


Decizia membrilor BPL al PNL Cernavodă vine ca urmare a pierderii calității de membru al Partidului Național Liberal a fostului primar Gheorghe Hânsă, după ce acesta a fost condamnat la 3,8 ani de închisoare cu executare. 


Noul președinte al PNL Cernavodă s-a născut la data de 10 iunie 1968, este căsătorit și are un copil. Liviu Negoiță a ur-mat Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității de Stat din Sibiu, pe care a absolvit-o în anul 1992. În ulti-mii 25 de ani, a lucrat ca specialist al Autorității Navale Române, în pre-zent ocupând funcția de căpitan șef de port adjunct în cadrul aceleiași instituții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4282 secunde