Lovitură dură pentru liberali. Primarul Gheorghe Hânsă, 3 ani și 8 luni de pușcărie!

397
Lovitură dură pentru liberali. Primarul Gheorghe Hânsă, 3 ani și 8 luni de pușcărie! - hansa-1459275656.jpg

Articole de la același autor

Curtea de Apel Constanța a decis, ieri, condamnarea primarului orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, la 3 ani și 8 luni închisoare, pentru abuz în serviciu în formă continuată. 


De asemenea, Tiberius Marius Hânsă, fiul fostului edil, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, iar Mihai Adam a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu. Toate pedepsele sunt cu executare. 


Condamnarea primarului de la Cernavodă a dat peste cap planurile liberalilor din Constanța. 


La jumătatea acestei luni, organizația județeană a PNL Constanța îl validase pe Hânsă pentru funcția de candidat la Primăria Cernavodă. Decizia fusese luată cu toate că, potrivit codului de integritate, Hânsă nu ar fi trebuit să mai candideze pentru un nou mandat. În contextul condamnării de ieri, liberalii se văd nevoiți să schimbe candidatul pentru alegerile din iunie. Hânsă va fi înlocuit cu Liviu Negoiță. 


Pe de altă parte, conducerea administrației din Cernavodă urmează să fie preluată de către viceprimarul Ștefan Pleșea, de la PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3123 secunde