Alina Gorghiu vine la Constanța. PNL își lansează candidații pentru alegeri

329
1
Alina Gorghiu vine la Constanța. PNL își lansează candidații pentru alegeri - alinagorghiupnl10-1459449455.jpg

Articole de la același autor

Liga Aleșilor Locali ai PNL va avea loc la Constanța, întâlnirea urmând să se desfășoare pe parcursul a două zile, respectiv 1-2 aprilie. 


Prima acțiune se va desfășura, astăzi, de la ora 11.00, la sediul PNL Constanța, când va avea loc instruirea candidaților la primăria municipiului reședință de județ, precum și a celor pentru președinția consiliilor județene. Moderatorii acestei acțiuni vor fi Adriana Săftoiu și Răzvan Orășanu. Tot astăzi, de la ora 17.00, va avea loc ședința Biroului Politic Național, la eveniment urmând să participe și copreședintele PNL, Alina Gorghiu. 


Liga Aleșilor Locali va continua și sâmbătă, de la ora 10.00, în sala de conferințe a Hotelului "Ten", unde va avea loc prezentarea direcțiilor strategice ale PNL în alegerile locale din iunie. 


În continuare, de la ora 13.00, toți candidații acestui partid la Consiliul Județean Constanța și pentru municipiile reședință de județ din toată țara vor participa la sesiunea plenară a Ligii Aleșilor Locali. Evenimentul se va desfășura la Sala Sporturilor din Constanța. Practic, acțiunea se dorește a fi o lansare a candidaților pentru alegerile locale. 


Legat de această acțiune, președintele Organizației Județene a PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a spus că vor fi prezente aproximativ 1.900 de persoane, atât cât le-a permis Inspectoratul pentru Situații de Urgență.


Comentează știrea

Lazar
1 aprilie 2016
PNL C-ta Alina Gorghiu

D-na Co-Presedinta,PNL,Deputata si Dr an drept nu uitati pe sponzorul evazionistul Boroianu Robert Aurel sa nu ai dati si lui o functie.Si va rog eu de la distanta numai prostiti constanteni,chiar aveti impresia ca toata lumea e proasta,poate IPJ,Parchetul C-ta an frunte cu d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si alti smecheri din comisia de cercetari si investigati,nu stiu ce anseamna,frauda ,spalare de bani,evaziune fiscala,documente false si cate si cate cine abureste cetateni Constantei cu acesti indivizi de la Gepeto.Mi sa dat mie cu prosteala,si au murdarit ,degradat,denigrat imaginea justitiei si cea mai buna institutie an frunte Parchetului General si DNA d-na Prc L.C.Kövesi din nou realeasa an fruntea DNA nici nu a auzit sau sa facut ca nu aude cred ca pardidul si SRI nu le au dat voe sa afle secretu,adevarul si unde e dreptatea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde