Ciolacu: „Cîțu să voteze proiectul PSD pentru plafonarea prețurilor, că e senator”

177
Ciolacu: „Cîțu să voteze proiectul PSD pentru plafonarea prețurilor, că e senator” - ciolacucitu-1633631285.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că premierul Florin Cîțu spune lucruri trăsnite și că plafonarea prețurilor la energie poate fi făcută în Parlament, PSD având un proiect în acest sens.

„Cine l-a ținut să plafoneze? Acum el nu mai are voie să mai facă nimic. Decât să ascută niște creioane și să împartă banii ilegal. Să voteze proiectul PSD că așa se plafonează prețurile, că e senator. Și domnul Iohannis să promulge repede legea”, a declarat președintele PSD.

Ciolacu spune că legea inițiată de social democrați prevede plafonarea prețurilor la energie pentru consumatori casnici și companii pentru o perioadă de șase luni.

„Îi reamintesc că nu a dat avizul pentru lege ca să intre în circuitul parlamentar. Există, în acest moment, șanse ca să treacă acest proiect de lege. S-a venit cu amendamente care se discută cu specialiștii și în comisiile de specialitate. Se plafonează prețurile pe o perioadă limitată de șase luni astfel încât populația și companiile să supraviețuiască. Altfel, vom rămâne fără locuri de muncă și vom importa și mai mult”, a mai spus Marcel Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde