Circ la Ministerul Energiei! George Simion a deturnat conferinţa lui Virgil Popescu iar acum îl caută prin clădire

196
Circ la Ministerul Energiei! George Simion a deturnat conferinţa lui Virgil Popescu iar acum îl caută prin clădire - image20211182516570341georgesimi-1670238722.jpg
Circ la Ministerul Energiei, după ce liderul AUR a deturnat conferinţa de presă la care trebuia să vorbească Virgil Popescu. A vorbit în schimb George Simion, scrie antena3.ro


Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu participă la conferința de presă pe care a convocat-o la ora 12.30, pe tema taxei solare. La eveniment a fost prezent liderul AUR, George Simion, care a început să dea declarații jurnaliștilor prezenți de la pupitrul Ministerului Energiei.

„A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoțul”, a spus George Simion.


„În calitate de parlamentar nu am de ce să mă acreditez. Jandarmul de la ușă a spus că ministrul nu mă poate primi... Am intrat pe ușă. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Totuși am venit, am urcat... Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună”, a adăugat liderul AUR.

Ulterior, George Simion a început să îl caute pe Virgil Popescu prin birourile din sediul Ministerului Energiei.

„Nu agresăm niciun funcționar. Întrebăm unde este ministrul și-l așteptăm la ușă. Dle ministru, haideți, că tot trebuie să ieșiți”, spune Simion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde