Cei doi suspecți de aruncarea în aer a bancomatelor de la Pavilionul Expozițional și Castelu cer SĂ FIE ELIBERAȚI DIN AREST!

1866
1
Cei doi suspecți de aruncarea în aer a bancomatelor de la Pavilionul Expozițional și Castelu cer SĂ FIE ELIBERAȚI DIN AREST! - xbancomatpavilionbun61669718539-1670238269.jfif
Cei doi suspecți în cazul bancomatelor aruncate în aer, în județul Constanța, au contestat măsura arestului preventiv și cer să fie cercetați în libertate. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, Călin Gheorghe Apostol, și o femeie de 55 de ani, Katia Sanginesi, cetățean italian. În cazul lor, magistrații Tribunalului Constanța au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar în urma contestării, dosarul penal va ajunge în atenția judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că cei doi sunt suspectați de folosirea de explozibil pentru a jefuit, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, a unui bancomat din localitatea Castelu, iar ulterior, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, ar fi atacat, în același mod, ATM-ul de la Pavilionul Expozițional. De data aceasta, nu au mai reușit să fugă, căci au fost prinși de polițiști la scurt timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona campusului universitar. Surse neoficiale susțin că metoda respectivă de jefuire a mai fost utilizată în Italia de o grupare infracțională, a cărei membră ar fi și femeia suspectă în cazul din Constanța.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

gogu
6 decembrie 2022
free

FREE KATIA AND CALIN!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7345 secunde