Claudiu Palaz a preluat frâiele Partidului Mișcarea Populară de la Constanța

733
8
Claudiu Palaz a preluat frâiele Partidului Mișcarea Populară de la Constanța - claudiuiorgapalaz2-1375026058.jpg

Articole de la același autor

Deși se vehicula de mult timp, însă fostul prefect al județului Constanța, Claudiu Palaz, nici nu confirma, nici nu infirma, iată că ceea ce era doar un zvon a devenit realitate. Mai exact, începând de sâmbătă, Palaz a preluat conducerea Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) de la Constanța. Totodată, Mihai Gârțu va conduce Organizația Municipală de la Constanța a PMP. Comitetul Național de Inițiativă al Partidului Mișcarea Populară a desemnat, sâmbătă, coordonatorii a 20 de filiale județene sau municipale ale PMP. "Coordonatorii pentru constituirea filialelor Partidului Mișcarea Populară sunt următoarele persoane: Ruxandra Dragomir - Argeș, Mircea Matei - Bihor, Mihai Țâbuleac - Botoșani, Sorin Munteanu - județul Brașov, Sorin Bâscă - municipiul Brașov, Viorel Botea - Brăila, Adrian Doxan - Caraș-Severin, Claudiu Câmpean - Cluj, Claudiu Iorga Palaz - județul Constanța, Mihai Gârțu - municipiul Constanța, Gelu Vișan - Dolj, Cătălin Cristache - Galați, Alexandru Lăutaru - Hunedoara, Dan Constantin Mâță - Iași, Eugen Golea - Mehedinți, Petru Bașa - Mureș, Marian Vasile - Olt, Constantin Joița - Prahova, Laura Bota - Satu Mare, Corneliu Popovici - Suceava, Elenina Nicuț - municipiul București, Mihaela Forgaciu - București Sector 4", se arată într-un comunicat de presă. PMP precizează că în procesul de selecție a președinților interimari ai filialelor județene ale Partidului Mișcarea Populară, membrii fondatori ai Fundației Mișcarea Populară au propus grupului de inițiativă numirea unor reprezentanți ai Fundației. "În județele în care președinții de filiale sunt persoane cu experiență politică și nu sunt propuși de Fundație, reprezentantul Fundației este de regulă prim-vicepreședinte al respectivei filiale județene a Partidului sau președinte interimar al organizației din municipiul reședință de județ", informează PMP. Pe lângă constituirea filialelor lipsă, Fundația va organiza, în colaborare cu grupul de conducere al Partidului, întâlniri regionale cu membrii Fundației și Partidului din mai multe județe.

"Fundația va continua să funcționeze și să organizeze propriile acțiuni, unele în colaborare cu Partidul, altele singură. Fundația va fi nu doar sprijin, sursă de idei și de oameni de calitate pentru Partid, ci și un observator atent, exigent, al acțiunilor lui", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

un curios
29 iulie 2013
partidul anonim

Stie cineva unde este sediul PMP si nr de telefon ?

dore
29 iulie 2013
da!

Da! la manastire..fugi si cauta-ne!

Traian
29 iulie 2013
Curat

Curat murdar coane Iorga. Fara traseisti si corupti,asa este PMP. Palaz a slujit PSD in peioada 2000-2004,apoi PNL,PDL,UNPR. Buuuuuuun. In fundatie este celebra cumparartoare de judecatori Ovanesian. Buuuuna.

un cetățean
29 iulie 2013
Bă da proști sunteți

Ce titlu tare!?! Așa e, a preluat frâiele că ăsta nu știe altceva decât să pună frână pe unde se duce. Are cineva interes să îl tot pună pe ăsta pe ici pe colo ca să strice. Mare lucru politica asta domnule și cum dracu îi găsiți pe ăștia...

pesterau
29 iulie 2013
culmea schimbarii

Oaia de palas a ajuns un bou

sile
29 iulie 2013
singurul

PALAZ SINGURU OPOZANT ADEVĂRAT A LUI MAZARE PORCU SI AI LUI

un speriat
29 iulie 2013
un bou

Palazu mic vrea și el în rândul lumii. Dar i-a sărit rândul și acum are obligații și nu are rușine.

hahat
9 mai 2014
:-)

Ce mai dak a-ti preluat dvs friiele sintem pe mini bune :-) ati facut atita purcoi de bine'' constantenilor incit o sa aveti o mare surpriza la alegeri k part :-) :-) :-) Nu o sa va comparati niciodat cu primarul prezent stati linistit din punctul asta de vedere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9035 secunde