Claudiu Palaz: "Ai câștigat? Continuă! Ai pierdut? Continuă!"

929
6
Claudiu Palaz:
Fostul candidat al UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Palaz, a transmis un comunicat prin care le mulțumește constănțenilor care l-au votat. Palaz le promite locuitorilor Constanței că nu îi va dezamăgi.
"Le mulțumesc tuturor constănțenilor care au ieșit la vot. Le mulțumesc în principal celor care, prin votul lor, mi-au acordat încrederea că pot conduce municipiul Constanța mai bine decât o face actuala administrație. Le garantez că nu-i voi dezamăgi în activitatea mea viitoare.
Le mulțumesc și celor care nu m-au votat. Oricât de întemeiate ar fi motivele lor, pentru mine va fi o temă importantă de gândire și de acțiune în perioada următoare. Pentru cei care nu au ieșit la vot, îmi doresc ca la următoarele alegeri să reflecteze mai bine și să iasă din acest silenzio stampa în care au intrat de ani de zile", spune Palaz.
Fostul prefect al județului Constanța a explicat faptul că rezultatul obținut nu îl descurajează, ba mai mult de atât, îl motivează să lupte în continuare împotriva actualei administrații PSD.
"«Ai câștigat? Continuă! Ai pierdut? Continuă!» Dictonul lui Pierre de Coubertin este astăzi motto-ul meu. Rezultatul obținut la aceste alegeri locale nu mă descurajează. Dimpotrivă, mă motivează. Sunt un luptător care nu cedează și care își asumă riscuri. Am demonstrat-o când, după ce am demisionat din funcția de prefect, mi-am asumat candidatura sub sigla unui partid care a ieșit de la guvernare. Consider că nu este principial să te dezici de partidul care te-a susținut. Chiar dacă Mazăre și USL au câștigat aceste alegeri, Constanța are nevoie de o voce credibilă care să lupte cu fărădelegile trecute, prezente și, mai mult ca sigur, viitoare ale acestora. Mi-am dorit ca la 10 iunie să se contureze o nouă putere: Puterea Constănțenilor. Eu cred în această putere care tocmai s-a declanșat. Sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, va deveni din ce în ce mai mare, până când va sparge zidul grupării Mazăre - Constantinescu", a menționat Palaz.

Comentează știrea

FOAMETEA SI PROSTIA
12 iunie 2012
FOAMETEA SI PROSTIACONSTANTENILOR

DIN PACATE,FOAMETEA,NAIVITATEA,PROSTIA,DAR MAI ALES EGOISMUL FARA LIMITE AL CONSTANTENILOR AU CONDUS LA UN ASEMENEA REZULTAT.PACAT CA MAJORITATEA OAMWENILOR NU -SI DAU SEAMA SI NU APRECIAZA OMUL DE VALOARE.VOM TRAI INCA P[ATRU ANI SUB DICTATURA GRUPARII MAZARE-CONSTANTINESCU-STRUTINSKI.NICI DNA SI NICI PROCURATURA NU VOR REZOLVA NIMIC !

Daniel
12 iunie 2012
Pentru Foamentea si Prostia

Stim ca tu esti special. Oamenii batrani nu au nici o vina ca au venit sa isi apere putinul lor, acea sacosa atat de blamata de unii care daca acum au 20, 30 sau 40 de ani cred ca ei nu pot ajunge la mana intinsa. Cei de peste 40 de ani si-au facut datoria asa cum a crezut ei. Vina este a celor tineri care au preferat sa stea impasibili si indiferenti. Nu cred ca cineva i-a tinut sa nu vina sa voteze sa il dea jos pe mazare si gasca lui. Sa iti fie rusine ca vorbesti astfel de unii care chiar au mers si au votat. Si pe de alta parte daca cineva nu este de aceeasi parere cu tine asta nu il face prost sau idiot. Acelasi lucru ar putea sa il spuna si acestea despre tine.

...
12 iunie 2012
...

Domnule Palaz, sunteți într-o gravă eroare... Nu Baronul de Coubertin este autorul motto-ului care vă ghidează viața... Mai încercați...

Ioan
12 iunie 2012
PALAZ LASA-NE SA NU MAI AUZIM DE TINE

Circul ieftin a dat gres, masinile s-au plimbat degeaba, sms-urile de pomana, mai mult Palaz l-a cam ajutat pe Mazare in aceasta campanie prin actiunile lui

Fonduri UE
12 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Recuperamdatorii
12 iunie 2012
recuperamdatorii

W W W . R E C U P E R A M D A T O R I I .R O .Recuperam datorii , legal si gratuit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7271 secunde