Claudiu Palaz: "PMP va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării"

451
Claudiu Palaz:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară, filiala Constanța, Claudiu Palaz, a transmis, vineri, poziția oficială a formațiunii politice pe care o conduce, poziție referitoare la repartizarea banilor de la Consiliul Județean Constanța către primăriile din județul Constanța, sume care vor avea ca destinație dezvoltarea locală, arierate, restanțe, drumuri județene sau drumuri comunale.

"Consilieri județeni ai PMP Constanța, în urma consultărilor, am hotărât că vom susține așa cum am menționat și în cadrul ședinței CJC, doar o repartizare a sumelor de bani către primăriile din județ făcută echilibrat și nu pătimaș! Susțin ideea că anularea hotărârii de CJC care avea ca rol repartizarea transparentă a acestor sume a fost o decizie nefericită și care a dus la repercusiunile de azi din CJC, dar acum este prea târziu și nu mai putem întoarce timpul. Putem doar să reparăm și asta fără patimă", a declarat Claudiu Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

El a mai adăugat că este o perioadă grea prin care trecem cu toții, cetățeni sau instituții, și a lăsat de înțeles că acest lucru ar trebui să unească, nu să dezbine.

"Este o perioadă grea prin care trecem toți, cetățeni sau instituții. Primăriile în perioada aceasta au suferit cumplit, iar banii sunt puțini. Susținem ideea că în alte condiții poate ar fi trebuit o lecție pentru deciziile subiective și pătimașe, dar asta nu acum! Nu suntem nici judecători, nici preoți, suntem politicieni care trăim din încrederea cetățenilor și din votul lor. Sunt sigur că aceștia îi vor judeca așa cum trebuie pe cei vinovați în alegerile ce vor urma. Dar nu azi! Azi trebuie să gândim fără culoare politică, pentru că în fiecare localitate sunt și votanți PNL, PSD și PMP! Ei nu au nicio vină, ei așteaptă ajutor de la noi cei care am promis multe dar am făcut poate prea puține! Susțin dezbaterile și amendamentele pertinente pentru propunerile din ședința următoare și consider că asta înseamnă democrație! Față de cele menționate, PMP va susține un buget echilibrat și nu va fi de acord cu încă o amânare a ședinței CJC", a mai spus Claudiu Palaz.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla luni, atunci când consilierii județeni au fost convocați la o nouă ședință ce vizează împărțirea banilor către primăriile din județ, în contextul în care lista întocmită de președintele CJC Horia Țuțuianu nu corespunde cu lista întocmită de consilierii liberali.

Reamintim că, săptămâna trecută, proiectele ce vizează repartizarea unor sume de bani primăriilor din județul Constanța, s-au mai aflat pe ordinea de zi a CJC însă consilierii județeni nu au fost de acord cu modul în care s-a făcut repartiția.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6951 secunde