Claudiu Târziu: "Miza noastră este viitorul, noile generații ne interesează în primul rând"

136
Claudiu Târziu:
„Miza noastră este viitorul“, a afirmat senatorul Claudiu Târziu la finalul primei zile a conferinţei internaţionale „Acea Europă în care credem”, organizată de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) la Palatul Parlamentului.

„Miza noastră este viitorul, deci noile generaţii ne interesează în primul rând, dar pentru a atinge această miză, pentru a îndeplini acest deziderat de a salva noile generaţii pentru a ne salva viitorul, ar trebui să câştigăm bătăliile în prezent, să învingem acum. Este viziunea noastră asupra a ceea ce va să însemne pentru noi de acum înainte Europa şi Uniunea Europeană”, a spus Claudiu Târziu.

El a afirmat că AUR este pentru suveranitate, nu pentru federalism, şi pentru păstrarea statelor naţionale, nu pentru globalism.

„Noi suntem pentru suveranitate, nu suntem pentru federalism, suntem pentru Uniunea Europeană, nu suntem pentru un stat federal, un suprastat cu un singur guvern, cu o singură conducere şi aceea, probabil, nealeasă. Suntem pentru statele naţionale, să le păstrăm ca atare, nu pentru globalism. Suntem pentru valori care nasc, întreţin, susţin viaţa în libertate”, a precizat senatorul AUR.

Bătălia conservatorilor, a adăugat el, este una culturală, iar acest război cultural datează de câteva zeci de ani între neomarxism şi cei care mai ţin la tradiţie şi la conservarea valorilor adevărate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6336 secunde