Colegiul Prefectural se reunește azi în prima ședință cu noii directori ai deconcentratelor

285
Prima ședință a Colegiului Prefectural în formula noilor conduceri ale instituțiilor deconcentrate constănțene are loc, potrivit unui comunicat de presă, astăzi, la ora 10.00. Așa cum se menționează și în comunicat, evenimentul de azi este primul de acest gen de la intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență 37/2009 și, deci, de la instalarea în funcție a noilor directori coordonatori. Conform prevederilor Ordonanței, la nivelul județului Constanța și-au preluat mandatele de directori coordonatori și directori coordonatori adjuncți 64 de persoane, la șefia a 34 de instituții deconcentrate.
Potrivit aceluiași comunicat, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Liviu Brăiloiu, a convocat acest Colegiu Prefectural în scopul de a face publică numirea noilor directori, dar și pentru a stabili direcțiile de acțiune pentru următoarea perioadă.
Reamintim că OUG 37/2009 a fost publicată pe data de 22 aprilie și prin această ordonanță au fost schimbați șefii deconcentratelor, noua gardă susținând, pentru preluarea funcției de director coordonator și director coordonator adjunct, un proiect de management, în cadrul unei evaluări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4799 secunde