Comisia Europeană ne susține! Economia și justiția, în vizor

129
Comisia Europeană ne susține! Economia și justiția, în vizor - 21-1578562254.jpg
Premierul Ludovic Orban a avut, la Bruxelles, o întâlnire cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care l-a asigurat de susținerea forului european.

"Comisia Europeană este alături de dumneavoastră și am început deja să discutăm despre subiecte de interes comun, fie că este vorba despre Pactul Verde european sau despre dezvoltarea economiei. De asemenea, vom discuta despre cum poate Uniunea Europeană să fie pregătită pentru era digitală și în acest domeniu contez pe România, pentru că aveți reputație excelentă în acest domeniu", a spus von der Leyen, precizând că discuțiile cu Orban vizează planurile sale privind economia și reformarea sistemului de Justiție, potrivit Agerpres.

"Este o ocazie excelentă pentru a-i prezenta președintelui Comisiei Europene evoluțiile pozitive din România, faptul că România este un partener serios, un partener responsabil, angajat în atingerea obiectivelor Uniunii Europene și în aplicarea reglementărilor adoptate de instituțiile europene", a spus și premierul.

Orban a adăugat că va prezenta obiectivele pe care le are România legate de aderarea la spațiul Schengen, dar și pe cele privind punerea în practică a recomandărilor din Mecanismul de Cooperare și Verificare, astfel încât, într-un timp cât mai scurt, să obțină încheierea MCV. "Lucrurile se știu foarte limpede. În România, practic, au avut loc evenimente importante care au schimbat în mod profund și în bine realitățile din țară. E foarte clar că atât președintele României, cât și Guvernul de la București sunt profund angajate în atingerea obiectivelor pe care le-am amintit", a menționat premierul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Sport : SANCȚIUNI DURE! Astra Giurgiu, depunctată
Pagina a fost generata in 0.6225 secunde