CONGRESUL PSD/ Nicușor Constantinescu, ÎNFRÂNT de Marian Oprișan

1079
4
CONGRESUL PSD/ Nicușor Constantinescu, ÎNFRÂNT de Marian Oprișan - congr-1366466548.jpg
Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța, a pierdut funcția de vicepreședinte regional pe zona de Sud-Est, în fața contracandidatului său, președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.




Comentează știrea

semaforul de la capitol
20 aprilie 2013
alcoolicul prahovean

Pai daca a adormit

Garabet
20 aprilie 2013
Porcul ramane in cocina

Mi se pare normala infrangerea grohaitorului sef de la Constanta. Atat de mult l-a suparat pe Ponta data trecuta, incat nicusor nu mai pupa nicio functie la centru. Punem pariu ca, la viitoarea regionalizare, Ponta va propune un alt candidat pentru functia de guvernator decat pe grohaitorul Consiliului Judetean Constanta? Si iar vom fi sub dominatia Galatiului, asa cum suntem acum cu protectia mediului, cu agentia de dezvoltare regionala 2 sud-est, etc.

un cetatean
21 aprilie 2013
ASTA E

Nicusor si Mazare sunt foarte prost văzuti peste tot. Si constăntenii au o părere proasta despre ei de aceea nu vin la vot. Si să nu uitați că Ponta e procuror...

Mine
21 aprilie 2013
pentru 3)

Pai aici este problema .Nu vin constantenii la vot ? Asa este , se vede de la prezenta la urne, dar sa nu uitati ca tocmai acest aspect ii ... promoveaza pe ei la putere : vin la vot tiganii si alde " mi-a dat pachet " . Simplu , nu ?

Răspuns la: ASTA E
Adăugat de : un cetatean, 21 aprilie 2013
Nicusor si Mazare sunt foarte prost văzuti peste tot. Si constăntenii au o părere proasta despre ei de aceea nu vin la vot. Si să nu uitați că...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2723 secunde