EDITORIAL: Când Nicușor tace, județul se desface

1652
9
EDITORIAL: Când Nicușor tace, județul se desface - tacere-1358752037.jpg

Articole de la același autor

Nicule, iar vor ăștia să ne trimită la Focșani după permisul de conducere și la Brăila pentru buletin. Nicule? Nicușoare? Domnule președinte de județ? De ce taci? Dormi? Nu auzi că useliștii tăi vor să desființeze județul Constanța? De ce nu te năpustești pe televizoare, să le arăți tu lor cum se apară un județ de planurile neprietenoase ale nomenclaturii de la centru? Să îi iei de guler și să trântești cu ei de toți pereții în studiourile televiziunilor fidele. Ai uitat că în urmă cu doi ani ai scos toată Constanța din casă pentru a vota împotriva regionalizării României și contopirea județului într-o regiune mai mare, cu un singur conducător? Acum de ce nu mai zici nimic? Tăcerea ta trădează. Și nu trădează doar o lipsă de consecvență sau tăria de a crede într-un țel. Trădează modul în care un județ, sute de mii de oameni și munți de bani sunt manevrate de clica voastră în scopuri pur politice și personale. Este clar ca lumina zilei că sutele de mii de euro rostogolite de referendumul din 2011 au avut un scop precis, scop ce nu a avut nimic de a face cu legitimitatea consultării populare. 


S-au mai îngrășat niște conturi, iar cu ocazia asta, președintele Consiliului Județean Constanța a avut marea ocazie să-și probeze mașinăria electorală chiar înainte de marea cursă a alegerilor locale. Îmi dau și acum lacrimile când îmi amintesc cum apărea mai marele de la județ plângând de milă constănțenilor care urmau să fie trimiși, în toate colțurile țării pentru a lua alocația copilului sau pentru a-și schimba pașaportul. Câtă minciună, cât dispreț față de cetățean, câtă bătaie de joc la adresa opiniei publice. Și ce zvârcoliri ulterioare, câte convulsii și spume la gură când referendumul nu a fost validat. Un teatru ieftin, jucat de o mână de actori parveniți, hulpavi și obsedați de tot ce înseamnă adjudecarea banului public.


Iar acel "Captain Planet" Nicușor, care ne salva pe toți de distrugerea județului, își freacă acum mâinile de bucurie când USL plămădește în burduful Guvernului o reîmpărțire a țării. Croiala pare a fi aceeași, diferența o face însă croitorul. Și când foarfecele încap pe mâna cui trebuie, să vezi decupaje pe harta țării și personaje de basm. Ce, nu sună bine "Guvernatorul Nicușor Constantinescu"? 


Comentează știrea

europeanu
21 ianuarie 2013
Hotii si banditii

Atata timp cat justitia super-corupta nu baga hotii la Poarta Alba,distrugatorii orasului si judetului isi fac treaba bine.Si hotul de mazare si porcul obosit,fura si se pisa pe noi.

base
21 ianuarie 2013
minciuna PSD

BRAVO PROSTILOR care ati votat psd. BRAVO PROSTILOR care ati votat pentru salvarea judetului constanta si acum psd va da la bot cu regionalizarea. BRAVO PROSTILOR care ati votat impotriva exploatarii gazelor de sist...

base
21 ianuarie 2013
@ vvvvvv

bine bah, vvvvvv... ce dezvoltat e judetul FARA investitori, FARA fabrici, FARA noi locuri de munca... doar cu carnavaluri, cluburi si c**ve si locuinte pentru cersetori si tigani.

base
21 ianuarie 2013
minciuna PSD

plus cel mai mare pret la gigacalorie...

admirator
21 ianuarie 2013
felicitari!

excellent articol! Acum nu mai e de vina Boc/Basescu pentru sfasierera tarii? Da' istoricul ala cu pedigree (Giurascau?) ajuns senator si care vorbea pe toate antenele ce rau e sa se rupa tara de tradatori ce mai zice? Dar de ce "nimerica" nu propune o alta impartire in sud-est? Sau o impartire pe fostele provincii istorice? (Mai edegraba geografice.) Ramase in constiinta oamenilor, chiar daca nu au fost entitati politice niciodata? Demagogi mai sunt uslasii astia! Cu PZD in frunte!

Ce iaste prostia colectiva
21 ianuarie 2013
Umbra lui Stefan la Constanta

Daca nu gresesc,referendumul din 2011 s-a suprapus peste o zi de sarbatoare a comunitatii tatarilor din Dobrogea.Salut prieteni ! Un amic tatar mi-a povestit ca musulmanii care si-au vizitat rudele din Agigea au tinut sa voteze inainte de a se bucura de sarbatoarea lor.Tinutul stramosesc inainte de toate ! Fantoma lui Stefan cel Mare a facut victime in randul tatarilor si dupa 500 de ani.Haituiti si speriati de Nicusor Constantinescu,saracii tatari(oameni simpli de la tara) au crezut ca tinutul lor va fi furat de urmasii lui Stefan.Judetul Constanta a fost in pericol de a aluneca in Marea Neagra sau in bratele ghiaurilor moldoveni. A fost stare de neliniste colectiva provocata si alimentata de un politruc bolnav dupa putere.Domnilor reprezentanti ai comunitatii tatare,asta sa faceti pentru semenii vostri:sa le luminati mintea si sa nu-i lasati sa mai fie manevrati politic.In rest,se descurca singuri.

x
21 ianuarie 2013
xx

daca ai stii cat vreau sa te jignesc... !!!!!

x
21 ianuarie 2013
xx

auzi postacule vvvvv, cand scrii mai du si mana la gurita sa te mai stergi de ca...ca...t...nu am timp sa-ti spun cat de mult vreau sa te jignesc !!!

Vox Dei
21 ianuarie 2013
esti pre incet ...

radu mazare ca ca ei mai rar asa oameni .....noroc cu tine amice altfel nu stiam ce kkat este drogatul de serviciu !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : De ce nu merg la vot
Pagina a fost generata in 0.3436 secunde