Consilierii din Mangalia, în expectativă pentru alegerea unui nou primar

2038
Consilierii din Mangalia, în expectativă pentru alegerea unui nou primar - 90bb2978b316fa825483bd1c750a4a9c.jpg
Liderii politici din Mangalia nu se grăbesc să își lanseze candidații pentru fotoliul de primar. Cei mai mulți dintre ei așteaptă să fie stabilită o dată pentru desfășurarea alegerilor pentru Primăria Mangalia, printr-o hotărâre de guvern.
Actualul primar interimar, Ion Mincă, a declarat că nu vrea să candideze pentru această funcție. "Nu candidez decât cu o singură condiție: dacă va candida un anumit personaj din Mangalia. Altfel, nu", a explicat el.
Consilierul democrat-liberal Paul Foleanu a menționat că PD-L Mangalia nu a dezbătut încă acest subiect. "Nici nu se va supune dezbaterilor din interior decât în momentul în care se va stabili data alegerilor prin hotărâre de guvern", a adăugat Foleanu. Cu toate acestea, el s-a arătat hotărât să își depună candidatura în interiorul PD-L și, apoi, forurile decizionale ale partidului să se pronunțe în cazul său și al celorlalți posibili pretendenți.
Viorel Oleniuc, liderul Filialei PNL Mangalia, a spus, la rândul său, că nici liberalii nu au luat în discuție subiectul. El nu a exclus posibilitatea ca PNL să analizeze problema săptămâna viitoare, după ce se va fixa o dată pentru alegeri. "Ceea ce este important și trebuie menționat este că viitorul primar trebuie să știe că va avea același Consiliul Local. Și dacă nu are abilitățile politice și credibilitatea politică de a-și forma o majoritate în Consiliu, va fi foarte greu. Riscăm să continuăm același război", a atras atenția el.
Din partea Forței Democrate, consilierul Bogdan Filip a declarat că formațiunea politică nu a hotărât nimic concret până acum în privința desemnării unui candidat. "Însă, teoretic, vom susține candidatul unui alt partid", a completat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde