Consilierii din Medgidia, convocați la ședință de primarul Marian Iordache

245
În cursul zilei de astăzi, de la ora 18.00, la Primăria Medgidia va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi, se află trei proiecte de hotărâre inițiate de edilul Marian Iordache, care vor fi supuse spre aprobare consilierilor locali.
Primul proiect vizează aprobarea acordului de principiu al Consiliului Local Medgidia privind aprobarea constituirii unei garanții imobiliare asupra unei proprietăți private. Mai exact, este vorba despre o proprietate care aparține unității administrativ teritoriale Medgidia fiind identificată cadastral cu nr. 102314, având CF nr. 102314, în favoarea agentului economic de utilitate publică SC Apollo Ecoterm SRL în vederea eșalonării la plată a obligațiilor fiscale, administrate de către ANAF.
Un alt proiect care va fi luat în discuție va face referire la aprobarea derulării investiției "Reabilitare sistem rutier străzi în municipiul Medgidia faza I" aprobată prin HCL nr. 136/2011 în sistem de finanțare credit furnizor cu emitere de Bilete la Ordin în euro pe o perioadă de cinci ani.
Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi va supune atenția aleșilor locali pentru aprobarea listei de priorități în vederea atribuirii în folosință gratuită a unor loturi de teren către tinerii sub 35 de ani pentru construirea de locuințe proprietate personală, în condițiile Legii nr. 15/2003, cu modificările și completările ulterioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6861 secunde