Consilierii judeţeni din Constanţa sunt convocaţi în şedinţă ordinară

322
Consilierii judeţeni din Constanţa sunt convocaţi în şedinţă ordinară - sedintacjc-1634234897.jpg
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, i-a convocat în şedinţă ordinară, pentru data de 20 octombrie, pe aleşii judeţeni. Pe ordinea de zi se află 15 proiecte care vor fi dezbătute şi apoi votate. Primul proiect aflat pe ordinea de zi este cel privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli și a Listei de Investiții ale Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța pe anul 2021.

Acesta este urmat de proiectul privind modificarea Programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri, pe anul 2021, finanțate din bugetul Județului Constanța.

Bugetul judeţului Constanţa este şi el important, astfel că pe ordinea de zi se mai află şi un proiect privind aprobarea contului de execuție al acestuia și al instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe trimestrul III 2021.

Aşa cum a făcut-o frecvent până în acest moment, CJC se implică în organizarea centrelor educaţionale din Constanţa, astfel că un alt proiect aflat pe ordinea de zi este cel privind numirea unui al treilea membru în Consiliul de administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța.

Atât Constanţa cât şi întreaga ţară trece printr-o criză sanitară şi în acest sens pe ordinea de zi a şedinţei ordinare apare şi un proiect privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021, pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Muzeul de Artă şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa au reprezentat întotdeauna puncte de interes pentru CJC, astfel că există două proiecte pe ordinea de zi care privesc rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 pentru aceste două instituţii.

Şedinţa se va desfăşura în sistem videoconferinţă cu ajutorul tehnologiei online.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4859 secunde