Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor din Constanţa

240
Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor din Constanţa - cjcelevi-1633972299.jpg
O delegaţie a Consiliul Județean al Elevilor Constanța, condusă de Eduard Chirilov, a avut luni, o întrevedere, la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu. La întâlnire a mai participat Oana-Aurora Martin, directorul executiv al Direcţiei de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şi Învăţământ, din cadrul instituţiei.

Discuţiile au avut ca temă principală, proiectele pe care Consiliul Judeţean al Elevilor le are în vedere, precum şi crearea unui cadru instituţional de colaborare. Urmare acestei întrevederi, cele două părţi de discuţie au convenit la încheierea unui parteneriat între Consiliul Judeţean Constanţa şi Consiliul Judeţean al Elevilor Constanţa, precum şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Acest protocol va crea cadrul formal pentru dezvoltarea, în parteneriat, de proiecte educaţionale şi culturale care să vină în sprijinul elevilor din judeţul Constanţa.

„Am dorit să mă adresez vouă, reprezentanţilor Consiliului Judeţean al Elevilor, o instituţie la nivel naţional, pentru ca dumneavoastră să deveniţi un partener al autorităţii locale şi implicit al instituţiei pe care o conduc. Există probleme vechi, cunoscute de noi toţi, care nu se pot rezolva decât prin colaborarea dintre noi. Voi tinerii aveţi nevoie de susţinere, pentru a vă putea dezvolta într-un mediu sănătos, care să vă ofere perspectivele concrete pentru asigurarea unui viitor pe plan local. De prea multe ori, autorităţile au considerat că ştiu ce este mai bine de făcut pentru voi, tinerii, însă, acestea ar fi trebuit să vă ofere posibilitatea de a vă exprima necesităţile şi de a vă consulta în luarea deciziilor, în ceea ce vă priveşte. Sunt interesat să cunosc toate problemele cu care vă confruntaţi şi, de aceea, îmi doresc să creăm, împreună, un cadru corect, astfel încât, dumneavoastră să puteţi rămâne aici, pentru a contribui activ la dezvoltarea acestui judeţ. Este important să existe un cadru instituţional, prin încheierea unui parteneriat între dumneavoastră, Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, parteneriat la care ulterior pot adera şi alte instituţii, precum şi mediul de afaceri. Acesta va putea oferi cadrul necesar pentru ca noi, împreună cu dumneavoastră, să putem dezvolta proiecte benefice tuturor tinerilor judeţului nostru” , a declarat preşedintele CJC, Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5236 secunde