Consilierii județeni se reunesc în ședință. Ce proiecte vor vota

394
Consilierii județeni  se reunesc în ședință. Ce proiecte vor vota - sedintaconsiliuljudetean4-1485795436.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, de la ora 13.00, în Sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ, în cadrul primei ședințe ordinare din acest an. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte de hotărâre.

Cele mai multe dintre ele vizează aprobarea unor comisii de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerilor instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Tot în cadrul acestei întâlniri urmează se se aprobe modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța, precum și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a unității spitalicești.

Aleșii județeni vor mai aproba și proiectul privind Acordul de Parteneriat între orașul Cernavodă și comunele Rasova, Aliman și Ion Corvin pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ223: tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin.

Totodată, în cadrul ședinței se vor atribui licențele de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, operatorilor de transport SC AgigeaservUtil SRL, SC Gis Trans SRL și SC Dorada Transporting SRL.

Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi vizează stabilirea unor tarife și taxe pentru anul 2017. Astfel, vor fi stabilite tarifele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, avizelor și autorizațiilor. De remarcat că, pentru eliberarea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire de către președintele CJC, cu avizul primarilor comunelor, taxele datorate se stabilesc conform hotărârii ce urmează să se voteze și va constitui venit în proporție de 50% la bugetul local al comunei pe raza căreia se execută obiectivul și 50% la bugetul local al Consiliului Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5386 secunde